In loving memory of Eppo,
doe iets voor honden als hij

Soms zijn honden te zwak om naar Nederland te reizen, of ze hebben een ziekte. De reis is dan te belastend, maar de hond kan met de juiste behandeling nog een goed leven hebben op Lesbos. Zonder menselijke hulp hebben ze geen kans. Voor hen willen we er ook zijn! Lees hieronder hoe je kan helpen en hoe de Eppo Foundation is ontstaan.

Op dierendag in 2019 liep Eppo voor onze auto, meer dood dan levend. Hij kreeg behandelingen tegen bloedarmoede en parasieten en moest aansterken. Voor een reis naar Nederland was Eppo te oud en te zwak, maar op Lesbos leefde hij zijn leven met veel plezier. We zijn trots dat we vanuit Nederland de verzorging van Eppo konden betalen en hem het gevoel geliefd te zijn hebben kunnen geven. Op 15 mei hebben we afscheid van Eppo moeten nemen…

We willen meer honden als Eppo helpen. Voor honden die op Lesbos op straat leven en ziek of erg zwak zijn, zoeken we een veilig thuis. We geven ze medicatie en zorgen ervoor dat ze bloedtesten krijgen. Deze honden doen ertoe en hebben zonder onze hulp geen enkel zicht op een goed leven met een toekomst waarin ze verzorgd worden en liefde mogen voelen.

Wil je ons helpen in de geest van Eppo?

Hoe word je een Eppo Foundation member?

  • Je adopteert een hond op afstand door een maandelijkse bijdrage te leveren aan de verzorging van deze hond. Wij sturen je regelmatig een foto of een update van hoe het met de hond gaat.
  • Je doet een vaste overschrijving zodat wij honden kunnen helpen.
  • Je doet een vaste jaarlijkse afschrijving.
  • Je doneert eenmalig.

Alle hulp is welkom.
Met elke hond die we kunnen helpen leeft Eppo een beetje voort!

❤️❤️

Wil je ons helpen?

Dat kan op vele manieren. Kies voor een straathond, word gastgezin, vluchtbegeleider of donateur. Al voor €1 per maand kan je helpen!

Doneer nu!