Skip to main content

In loving memory of Eppo,
doe iets voor honden als hij

Soms zijn honden te zwak om naar Nederland te reizen, of ze hebben een ziekte. De reis is dan te belastend, maar de hond kan met de juiste behandeling nog een goed leven hebben op Lesbos. Zonder menselijke hulp hebben ze geen kans. Voor hen willen we er ook zijn! Lees hieronder hoe je kan helpen en hoe de Eppo Foundation is ontstaan.

Op dierendag in 2019 liep Eppo voor onze auto, meer dood dan levend. Hij kreeg behandelingen tegen bloedarmoede en parasieten en moest aansterken. Voor een reis naar Nederland was Eppo te oud en te zwak, maar op Lesbos leefde hij zijn leven met veel plezier. We zijn trots dat we vanuit Nederland de verzorging van Eppo konden betalen en hem het gevoel geliefd te zijn hebben kunnen geven. Op 15 mei 2020 hebben we afscheid van Eppo moeten nemen…

We willen meer honden als Eppo helpen. Voor honden die op Lesbos op straat leven en ziek of erg zwak zijn, zoeken we een veilig thuis. We geven ze medicatie en zorgen ervoor dat ze bloedtesten krijgen. Deze honden doen ertoe en hebben zonder onze hulp geen enkel zicht op een goed leven met een toekomst waarin ze verzorgd worden en liefde mogen voelen.

Hoe word je een Eppo Foundation member?

Je doet een eenmalige of vaste maandelijkse of jaarlijkse overschrijving zodat wij honden kunnen helpen die niet het geluk hebben om een enkeltje naar Nederland te krijgen. Honden die te zwak zijn om te reizen en toch de mazzel hebben dat ze veilig onderdak krijgen op Lesbos, dat ze goed voer en medicijnen krijgen en wanneer nodig geopereerd kunnen worden.

Alle hulp is welkom.

Wil je ons helpen?

Dat kan op vele manieren. Kies voor een straathond, word gastgezin, vluchtbegeleider of donateur. Al voor €1 per maand kan je helpen!

Doneer nu!