Doneer gratis!

Natuurlijk bestel je wel eens producten online. En of dat nu voor je huisdier is of voor jezelf… je kunt ons helpen zonder dat het je iets kost! Bestel bij Zooplus en Medpets.nl je artikelen door onderstaande links aan te klikken. Wij ontvangen dan een provisie over jouw totale orderbedrag en daarmee kunnen we de straathonden op Lesbos voeren en medische verzorging geven. Denk er wel aan, dat je iedere bestelling via onderstaande knoppen plaatst bij de partner waar je iets wilt bestellen!

Ja! Doneren zonder dat het me iets kost
is wel heel makkelijk

Zooplus

Sinds 1999 is Zooplus de dierenwinkel waar huisdierbezitters voordelig dierenbenodigdheden kunnen kopen. Met het assortiment van meer dan 8000 artikelen vind je bij Zooplus altijd wel het juiste product voor jouw huisdier. Naast dit ruime assortiment heeft Zooplus wekelijks wisselende aanbiedingen en een aantrekkelijk bonuspunten programma waardoor je als klant nog goedkoper uit bent!

Medpets.nl

Je huisdier is je beste vriend. Daarom willen we elke dag het beste voor ze. Medpets.nl is de dierenwinkel met het grootste assortiment voor jouw huisdier. Je vindt als dierenliefhebber alles wat je nodig hebt in deze  webshop. Van hondenvoer en kattenvoer tot vlooien- en tekenmiddelen en ontworming. Met meer dan 15.000 kwalitatieve producten in het assortiment is er voor elk dier wat wils.

Niets doen is geen optie!

Wil je ons helpen?

Dat kan op vele manieren. Kies voor een straathond, word gastgezin, vluchtbegeleider of donateur. Al voor €1 per maand kan je helpen!

Doneer nu!