Wil jij ons helpen?

Het is een flinke klus alles in goede banen te leiden. Van administratie, aanvragen beantwoorden, telefonische intakegesprekken, huisbezoek en benches schoonspuiten tot aankomsten op Schiphol op de meest onmogelijke tijdstippen, het geven van tips en adviezen na overdracht van de hond aan het nieuwe baasje en het organiseren van onze wandelingen. We kunnen altijd hulp gebruiken! Heb jij talenten die je voor onze stichting denkt te kunnen inzetten? Stuur je bericht naar lisette@weareherelesvos.nl

Op welke manieren kun je helpen:

Aankomstbegeleider Schiphol

Vind je het leuk erbij te zijn als de honden aankomen en alles in goede banen te leiden? Kan je multitasken en zorgen voor een veilige overdracht, uitdelen en bespreken van de paspoorten, foto’s maken van de eerste kennismaking tussen hond en baasje, mensen van tips voorzien en ben je flexibel in tijd?

Dat is echt wat voor mij!
Gastrijder

Heb je plezier in autorijden en vind je het leuk om een hond vanaf Schiphol naar een gastgezin te brengen? Rij je voor je werk door het hele land en kun je onderweg materiaal verzamelen (donaties als manden, riempjes, medicijnen, etc)?

Ja, ik rij graag
Huisbezoek

Als de intake positief is dan gaan we altijd op huisbezoek. In dit gesprek bespreken we wat er komen gaat, lopen we een formulier met vragen door, bereiden we voor op de eerste tijd, geven we informatie over rust en veiligheid, alles voor een goed voorbereide start. Durf je het ook eerlijk te zeggen als je denkt dat het hondje niet past?

Ja, ik kom graag bij de mensen thuis
Nazorg

Heb je verstand van honden en vind je het leuk om met mensen te bellen? Na de plaatsing zijn we bereikbaar voor vragen en tips. We bellen zelf ook om te horen hoe het gaat en of er dingen zijn die lastig gaan. Vind je het leuk deze rol op je te nemen en te genieten van de trotse verhalen van baasjes bij wie het goed gaat, maar ook van het geven van adviezen als er dingen zijn die beter kunnen?

Dat lijkt me wel wat
Gastgezinnen

Niet elke hond heeft meteen een thuis als ie aankomt op Schiphol. Logeerplekken zijn altijd hard nodig. Lijkt het je leuk een hond te begeleiden in de eerste periode in Nederland, hem rust en veiligheid te geven en bij te laten komen van de reis en daarna te laten wennen aan de gewoontes hier? Kan je er ook tegen dat we regelmatig zeuren om updates, foto’s en filmpjes zodat we de hond op social media in het zonnetje kunnen zetten? Neem je het afscheid op de koop toe en geniet je van de belangrijkste start die je gegeven hebt? Kijk ons filmpje en meld je aan!

Dat wil ik wel
Donateurs

Alles wat we doen kost geld. We willen niet alleen de honden helpen die naar Nederland komen, maar zijn er zeker ook voor de achterblijvers.

Sterilisaties zijn het belangrijkst om nog meer ellende te voorkomen. Ook zorgen we voor een beter leven door slaaphokken, voer, medische verzorging en parasietenbestrijding.

Ja, ik kan wel iets missen!
Gratis doneren

Koop je wel eens bij Zooplus of Medpets.nl? Doe dat vanaf nu iedere keer via de speciale pagina op onze site. Wij krijgen een provisie voor bestellingen die via deze pagina binnenkomen. Zo help je de dieren op Lesbos. Denk er wel aan dat je bij elke bestelling via de pagina “Gratis doneren!” op onze site naar Zooplus of Medpets.nl moet gaan.

Ja! Doneren zonder dat het me iets kost is wel heel makkelijk

Op welke manier kun je helpen:

Wil je ons helpen?

Dat kan op vele manieren. Kies voor een straathond, word gastgezin, vluchtbegeleider of donateur. Al voor €1 per maand kan je helpen!

Doneer nu!