Nazorg

Alle adoptanten krijgen in de eerste paar weken na plaatsing van hun hond begeleiding door ons. Kort na de overdracht van de hond wordt geïnformeerd of de hond kan wennen in zijn of haar nieuwe thuis en of er vragen zijn die we kunnen beantwoorden. Wij begeleiden daar waar nodig met tips en adviezen ten aanzien van bijvoorbeeld het zindelijk maken van pups, het wennen aan het nieuwe thuis met nieuwe mensen, voeding, gezondheid, training en gedrag. 
   
Na de eerste paar maanden neemt een vrijwilliger van ons nazorgteam contact op met adoptanten om te vragen hoe het gaat. Zijn er misschien nog vragen of aandachtspunten rondom opvoeding van de hond? Waar we dat kunnen, zullen we helpen, al dan niet met behulp van adviezen van een deskundige.
Heb je ruime ervaring met het opvoeden van pups, trainen van (jonge) honden en heb je verstand van hun gedrag? Heb je ook enige medische kennis over honden, kun je vragen van adoptanten beantwoorden, symptomen signaleren en advies geven over verzorging? Weet je wat er in het koppie van een hond gebeurt en kun je adoptanten adviseren hoe zij het beste met hun hond om kunnen gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Stuur ons een WhatsApp-bericht, een e-mail , vul het contactformulier in of bel ons. We kunnen je alles vertellen over het nazorgtraject en uitleggen wat nazorg bij We Are Here Lesvos inhoudt.