Wandelingen/reünie

We Are Here Lesvos organiseert regelmatig wandelingen en bijeenkomsten voor de baasjes van onze Lesbos-hondjes op verschillende locaties in Nederland. Vooral voor de honden is het een dolle pret, lekker rennen met hun Griekse vriendjes, soms met hun broertjes en zusjes. Het is erg gezellig om even onderling bij te praten over de hond en ervaringen uit te wisselen. En voor ons is het natuurlijk erg leuk om te zien hoe de honden gegroeid zijn en hoe goed ze zich in Nederland hebben ontwikkeld. Niets doen is geen optie, de blije gezichten van de baasjes, de vrolijke ondeugende koppies van de honden… daar doen we het voor!

Aankomende wandeling: 

Op zondag 22  september a.s. gaan we een wandeling maken door de Loonse en Drunense duinen. Speciaal voor deze reünie komt Efi overvliegen vanaf Lesbos. Zij popelt om de hondjes hier weer te zien, die zij op Lesbos heeft opgevangen of op een andere manier geholpen heeft.
Om 11.00 uur verzamelen we bij de kapschuur van Herberg De Drie Linden in Drunen met koffie of thee en een worstenbroodje, daarna gaan we heerlijk genieten van spelende en rennende Griekse hondjes door de duinen van Brabant. Na afloop staat er soep met broodjes klaar en kan er met andere baasjes stevig gesproken worden wie nou écht de allerliefste, allermooiste, allerbeste hond van Lesbos heeft…. maar dat hebben we natuurlijk allemaal! Een gezellig weerzien wordt het sowieso!
Overweeg je een straathondje van Lesbos een thuis te bieden, kom kennis met ons maken en luister naar de ervaringen van velen.
Meld je vooraf aan via ons e-mailadres info@weareherelesvos.nl.
Kosten voor de reünie inclusief koffie of thee bij ontvangst en de lunch worden nog bekend gemaakt.

Klik hieronder op de locatie en datum voor een foto-verslag van wandelingen/reünies die al geweest zijn:

LEENDE zaterdag 13 januari 2018

AMSTERDAM zondag 14 januari 2018

BUNNIK zondag 22 april 2018

IJMUIDEN zondag 23 september 2018

NUNSPEET zondag 20 januari 2019