Wij zoeken een thuis

Lilly

gereserveerd

Lilly is een vriendelijke jonge middelmaat. Ze kan goed met andere honden

Leeftijd: geboren in april 2020
Geslacht: Teef
Gewicht: 12 kilo
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Ja
Kan met kinderen: Ja
meer informatie

Julia

gereserveerd

Julia is een enthousiast vrolijk meisje dat gek is op aandacht van mensen. Andere honden en katten vindt ze leuk

Leeftijd: geboren in december 2019
Geslacht: Teef
Gewicht: 11 kilo
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Ja
Kan met kinderen: Ja
meer informatie

Kelly

gereserveerd

Vriendelijke en speelse pup, goed met andere honden en aanhankelijk naar mensen

Leeftijd: geboren in september 2020
Geslacht: Teef
Gewicht: 8,9 kilo, ze groeit tot ca. 18 kilo
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Ja
Kan met kinderen: Ja
meer informatie

Lucy

gereserveerd

Speels en vrolijk meisje, gaat goed met andere honden en katten. Open karakter naar mensen en kinderen

Leeftijd: geboren in november 2020
Geslacht: Teef
Gewicht: ze groeit nog tot ca. 9 kilo
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Ja
Kan met kinderen: Ja
meer informatie

Ada

gereserveerd

Vriendelijke en speelse pup, goed met andere honden en aanhankelijk naar mensen

Leeftijd: geboren in september 2020
Geslacht: Teef
Gewicht: 8,4 kilo, ze groeit tot ca. 18 kilo
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Ja
Kan met kinderen: Ja
meer informatie

Reacties

Miranda Swier - baasje van Saartje
Ons Saartje is bij ons gekomen via We Are Here Lesvos, na een aantal gesprekken over en weer met Lisette en een huisbezoek van Leonie. Ik had al een heel goed gevoel bij de stichting omdat ik via via iemand ken die ook een hondje uit Lesbos heeft geadopteerd en mij op de website wees. Dat vertrouwde gevoel werd versterkt door de gesprekken met Lisette en Leonie. Er wordt niet over een nacht ijs gegaan, de toekomstige adoptanten worden goed voorgelicht over wat het inhoudt om een hondje, soms met een rugzakje, te adopteren. Ik vond het fijn te merken dat het welzijn van de hondjes voorop staat. De begeleiding op Schiphol en van de hondjes tijdens de reis was ook top. Nadat Saar aankwam werd me op het hart gedrukt om met vragen en eventuele problemen contact op te nemen. En ja, dat kon ik ook zeker doen, zelfs in het weekend of tijdens een zakenreis (sorry Leonie????). Daardoor sta je niet alleen en dat voelt erg goed. Regelmatig vragen ze hoe het gaat met Saar. Heel leuk is ook de Facebook groep van adoptanten en de wandeling die zo nu en dan wordt georganiseerd. Ik ben zielsgelukkig met Saartje en ik ben alle mensen achter de stichting enorm dankbaar voor al hun goede werk!

Eva Cornet - baasje van Jaap
Via via werd ik op We Are Here Lesvos gewezen en meteen toen ik de website zag, was ik om. Wat een leuke namen krijgen de hondjes! Toen we in november 2018 Jaap op Facebook zagen, stuurde ik meteen een berichtje. Binnen een paar minuten werd er al gereageerd! Ik kon altijd alle vragen stellen, via Whatsapp, Facebook of mail, en elke reactie was snel en prettig. Ook de begeleiding rondom de aankomst op Schiphol was fijn. We kregen goede praktische tips en de eerste maand na aankomst was er zorgvuldig contact om te kijken of alles goed ging met Jaap. Hondjes van Lesbos zijn zo leuk! Ik kan het iedereen aanraden om er eentje via We Are Here Lesvos te adopteren. Met kleine Jaap gaat het uitstekend trouwens. Hij steelt dagelijks de show overal waar hij komt, is lief, luistert goed, gaat goed met andere honden om en begint al flink te puberen! Echt een heerlijk hondje.

Inez Wolda en Helen Bousema - baasjes van Billy en Mels
Nadat onze teckels waren overleden werd al snel duidelijk dat ons leven niet compleet is zonder een hond. Via Facebook kwamen we in aanraking met stichting We Are Here Lesvos. In eerste instantie viel Inez voor een andere hond. Toen deze hond al bleek vergeven werden we samen in 2017 verliefd op Billy. Na de nodige contactmomenten met Lisette kwam Billy in december bij ons wonen. Ongeveer 4 maanden oud, zo lief, klein en kwetsbaar. Het contact met Lisette bleef, de betrokkenheid van de stichting is erg groot. Billy ontwikkelde zich en wij leerden hem kennen als een heerlijk vrolijk en blij hondje. Mensen blijft hij spannend vinden maar andere honden zijn leuk! Toen we in 2018 Mels voorbij zagen komen op Facebook werden we opnieuw verliefd en zagen we tegelijk in hem ook de grote broer van Billy. Wat een leuke hond met zijn mooie blonde kop. De eerste kennismaking ging goed en vanaf dat moment is het dik aan. Inez besloot om het leven van de jongens te laten zien op Instagram. Ze hebben een eigen account. Het contact met de stichting is altijd goed geweest en gebleven. de manier waarop er gewerkt wordt, de enorme liefde voor de honden, allemaal erg bijzonder! Dankzij dit fijne contact en mijn plezier in het posten op Instagram is er een samenwerking ontstaan. Inez verzorgt sinds enige tijd ook het Instagram-account van We Are Here Lesvos. Naast het promoten van de nog te plaatsen honden is daar ook volop ruimte om de honden te laten zien die hun thuis hier al hebben gevonden. We Are Here Lesvos heeft ons laten kennismaken met het adopteren van een hond in plaats van het kopen via een fokker. Naast dat je een hond zonder toekomst een toekomst kan geven heb je een unieke hond en echt een vriend voor het leven.

Wil je ons helpen?

Dat kan op vele manieren. Kies voor een straathond, word gastgezin, vluchtbegeleider of donateur. Al voor €1 per maand kan je helpen!

Doneer nu!